Leer gratis stress loslaten uit jouw lichaam!

Stress Detox Webinar

Leer gratis in 5 dagen stress
makkelijk en snel loslaten

Stress Detox Challenge

Stress Detox Webinar

Hoe gaaf zou het zijn wanneer jij jouw stress makkelijk kan loslaten uit jouw lichaam. Dat je makkelijk diep kan ontspannen, zonder veel tijd en geld kwijt te zijn?

Ik begeleid je tijdens de webinar naar dit resultaat. Zodat jij kan gaan genieten van jouw leven en geen last meer hoeft te hebben van een tekort aan energie, slaap, focus en ontspanning.

Wat?

JE ONTVANGT:

  • Een zeer effectieve Stress Detox oefening
  • Een duidelijk werkboek waarin je alles op je gemak nog eens kunt nalezen
  • Een besloten Facebookgroep waar ik jullie feedback en nog meer tips geef
  • Live video’s met tips & tools
  • Je maakt kans een super prijs

Resultaat?

NA DEZE GRATIS WEBINAR:

  • Weet je de mythes en feiten rondom stress
  • Weet jij waarom sommige mensen gevoeliger zijn voor stress
  • Weet je wat voor stress type jij bent
  • Kan je met simpele oefeningen jouw stress loslaten vanuit je lichaam

Hester Appelman

Na zelf een burn-out te hebben ervaren, voldeed alles wat ik wist als psycholoog niet meer. Ik móest toen wel leren beter om te gaan met stress. Inmiddels heb ik niet alleen mijzelf, maar ook vele vrouwen met succes mogen helpen. Ik word enorm blij als ik zie welke mooie resultaten, zoals meer vertrouwen en ontspanning, zij behalen met mijn begeleiding!

Ik ben diep onder de indruk van het effect van haar oefeningen; simpel (lijkt het) en heel effectief om stress los te laten. De begeleiding van Hester vind ik fantastisch en levendig. Ze is duidelijk, observeert goed en met lichtheid en humor deelt ze haar kennis en ervaring.

Marion Werger

Ik vind Hester een zeer prettige, rustige en betrouwbare gesprekspartner. Hierdoor neemt mijn eigen stresslevel direct af, ik voel me gehoord en begrepen. Ik kan Hester absoluut aanbevelen omdat ze doortastend en toegewijd te werk gaat waardoor je snel bij de kern komt. Haar kennis in combinatie met haar methode zorgt ervoor dat ik dagelijks profijt heb van de begeleiding die ze me geboden heeft. Ik kan meer loslaten, beter omgaan met stress en ben geduldiger. Wanneer ik minder lekker in mijn vel is haar methode een fijne tool om op terug te vallen, zodat ik daar thuis zelfstandig iets aan kan doen. Dankzij dit alles in combinatie met de veilige sfeer die ze creëert heb ik veel meer met de begeleiding bereikt dan ik vooraf had verwacht.

Marjolein Bosma

Nu al 2 keer bij Hester geweest na mijn bevalling en het helpt me iedere keer weer zo om spanning en stress los te laten en mijn lijf weer te voelen. Hester begeleid het met zoveel liefde, kennis en respect daar voel ik me volledig veilig en gedragen. Echt een aanrader voor iedereen.

Kathelijne van Beek

Met de oefeningen van Hester lukt het me om tot de kern te komen van het herstellen van stress en mijn trauma’s. Ik ervaar daardoor veel meer ruimte in mijn lichaam en geest. Ik sta steviger en met meer vrijheid.

Nelleke Smetsers

Bij Hester heb ik veel geleerd over hoe mijn hoofd en lichaam kunnen samenwerken. Ik had altijd veel last van spierspanningen. Door middel van de oefeningen heb ik geleerd om in contact te komen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Ik kan spanningen los laten en hierdoor meer genieten. De uitleg en begeleiding van Hester heb ik als erg prettig ervaren. Dit door haar warme persoonlijkheid.

Laura Suijk

Inmiddels heb ik zelf Hester haar methode een aantal maal gedaan. Ik vind het echt een hele fijne manier om te ontspannen. Als ik overdag gestrest ben door m’n werk, voel ik ook eerder dat ik aan m’n tax zit en neem ik bewust even de tijd om tot rust te komen.

Martine Jongenburger

Ik gebruik Hester haar methode om de dag kort voor het slapen gaan (helpt echt enorm als je niet kunt slapen) en probeer eens per week een complete sessie te doen. Ik merk dat ik meer ontspannen ben, dat ik beter merk wanneer ik weer gespannen raak en dat ik daar dan anders mee om kan gaan en het voelt alsof ik me door oude opgespaarde spanning heen werk, naar een diepere verbinding met mezelf. Hesters is oordeelloos, warm en heeft humor. Ze heeft een goed oog voor wat er speelt, maar geeft je ook de ruimte voor jezelf.

Wieneke Kamstra

Stress Detox Webinar

Meld je hier aan!

Vul je naam en e-mailadres in om je aan te melden voor deze webinar.

Je ontvangt per mail een bevestiging met verdere info. Check s.v.p. je spaminbox wanneer je binnen 1 dag geen bevestiging hebt ontvangen.

  • Uiteraard behandel ik jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring