Aanbevelingen

Jaren lang heb ik onrust in mijn lichaam en hoofd ervaren, vaak wist ik ook niet wat de aanleiding was en hoe dit te stoppen. Ik had geen verbinding meer met mijn gevoel en was op zoek naar verbondenheid met mijzelf. Het voelde alsof ik in een soort vacuüm van eenzaamheid was beland.

Ik kwam in contact met Hester; er bleek sprake te zijn van meerdere overweldigende gebeurtenissen die ik in de loop van mijn leven heb meegemaakt. Hester kon “handen en voeten” geven aan wat ik jaren lang gevoeld heb en verklaren hoe dit in relatie staat tot het brein. Zij heeft het vermogen om met haar humor, gepaste voorzichtigheid en haar onderzoekende en niet veroordelende houding een veilige sfeer te creëren, waardoor ik mijn herstelproces in snel tempo heb kunnen voltooien.

Ik heb gelukkig weer verbinding kunnen maken met mijn gevoel en heb nu ook voldoende tools aangereikt gekregen om deze verbinding in de toekomt te gaan versterken. Ik ben Hester zeer dankbaar voor de wijze waarop zij met haar oprechte en warme intenties met een persoonlijke aanpak dit proces met mij is aangegaan.

Alexander V.

Ik ben diep onder de indruk van het effect van haar oefeningen; simpel (lijkt het) en heel effectief om stress los te laten. De begeleiding van Hester vind ik fantastisch en levendig. Ze is duidelijk, observeert goed en met lichtheid en humor deelt ze haar kennis en ervaring.

Marion Werger

Bij Hester heb ik veel geleerd over hoe mijn hoofd en lichaam kunnen samenwerken. Ik had altijd veel last van spierspanningen. Door middel van de oefeningen heb ik geleerd om in contact te komen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Ik kan spanningen los laten en hierdoor meer genieten. De uitleg en begeleiding van Hester heb ik als erg prettig ervaren. Dit door haar warme persoonlijkheid.

Laura Suijk

Ik heb een eigen ontspanningsoefening ontdekt! Zeer bruikbaar in het dagelijks werk waardoor ik mijn stress direct kan ontladen. Dit heb ik te danken aan het ‘gouden pakket’ van Hester. Een reis door je eigen stressmechanisme en hoe je daar invloed op uit kan oefenen. 
Barbara de Goede

Ik ben nu al twee keer bij Hester geweest na mijn bevalling en het helpt me iedere keer weer zo om spanning en stress los te laten en mijn lijf weer te voelen. Hester begeleid het met zoveel liefde, kennis en respect, daar voel ik me volledig veilig en gedragen bij. Echt een aanrader voor iedereen.

Kathelijne van Beek

Met de oefeningen van Hester lukt het me om tot de kern te komen van het herstellen van mijn stress en trauma’s. Ik ervaar daardoor veel meer ruimte in mijn lichaam en geest. Ik sta steviger en met meer vrijheid.

Nelleke Smetsers

Jouw Stressmeter

Leer ook GRATIS stress herkennen en verminderen in 6 stappen!

Ja, dat wil ik!