Waarschijnlijk krijg jij net als de meeste vrouwen dagelijks veel stress te verwerken. Er wordt veel van jou verwacht en jij verwacht vooral ook veel van jouzelf. Dit geeft de nodige stress, c.q. spanning in je lichaam. Je weet echter dat teveel stress niet goed is voor je lichaam en hebt al van alles geprobeerd, maar toch lukt het je niet om je lichaam te laten ont-spannen en rust te vinden in je hoofd. Hier baal je van.

‘s Ochtends wordt je dan ook vaak moe wakker, om ‘s avonds uitgeblust op de bank te ploffen. Hierdoor heb je geen zin in de dingen die je eigenlijk heel belangrijk vindt, zoals je gezin, familie, vrienden en je eigen welzijn. Hier voel je je schuldig over.

Mogelijk heb je al langere tijd last van klachten door het teveel aan stress in je lichaam. Zoals een tekort aan energie, ontspanning, slaap, plezier en concentratie. Of pijnklachten in je onderrug, nek, schouders en hoofd. 

Herken je dat?

De eerste stap naar het verminderen van jouw stress is het goed begrijpen hoe stress écht werkt, waarom stress 100% positief is en waarom het (onbedoeld) door je ouders komt dat je niet goed met stress kunt omgaan. 

Verminder je stressklachten en download hieronder jouw Stressmeter met de zes stappen die jou helpen om stress beter te herkennen én verminderen.

De Missie van Hester

Het is mijn missie om jou te leren hoe jij stress wél makkelijk kan loslaten uit je lichaam. Zodat jij je lichaam meer gaat vertrouwen, eindelijk diep kan ontspannen en rust kan ervaren in je hoofd. En daardoor de moeder, collega en/of partner kan zijn die je wil zijn, maar vooral ook meer kan gaan genieten van jouw leven.

Daarom heb ik speciaal voor jou de gratis Stressmeter gemaakt. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Bij Hester heb ik veel geleerd over hoe mijn hoofd en lichaam kunnen samenwerken. Ik had altijd veel last van spierspanningen. Door middel van de oefeningen heb ik geleerd om in contact te komen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Ik kan spanningen los laten en hierdoor meer genieten. De uitleg en begeleiding van Hester heb ik als erg prettig ervaren. Dit door haar warme persoonlijkheid.

Laura Suijk

Ik ben diep onder de indruk van het effect van haar oefeningen; simpel (lijkt het) en heel effectief om stress los te laten. De begeleiding van Hester vind ik fantastisch en levendig. Ze is duidelijk, observeert goed en met lichtheid en humor deelt ze haar kennis en ervaring.

Marion Werger