Welkom in mijn praktijk

Voor individuele sessies ben je van harte welkom in De Garage, een praktijkruimte die ik huur, op de Oude Kanonsdijk 44 in Zutphen.

Of in Neede op het Hof van Moeder Aarde, waar ik ook regelmatig ben en sessies geef. Het Hof van Moeder Aarde heeft eventueel ook overnachtingsmogelijkheden. Mocht je dus van verder komen, dan kan je er eventueel een retraite van maken.

Bij Hester heb ik veel geleerd over hoe mijn hoofd en lichaam kunnen samenwerken. Ik had altijd veel last van spierspanningen. Door middel van de oefeningen heb ik geleerd om in contact te komen en te leren luisteren naar mijn lichaam. Ik kan spanningen los laten en hierdoor meer genieten. De uitleg en begeleiding van Hester heb ik als erg prettig ervaren. Dit door haar warme persoonlijkheid.

Laura Suijk

Ik ben diep onder de indruk van het effect van haar oefeningen; simpel (lijkt het) en heel effectief om stress los te laten. De begeleiding van Hester vind ik fantastisch en levendig. Ze is duidelijk, observeert goed en met lichtheid en humor deelt ze haar kennis en ervaring.

Marion Werger